Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Punë sezonale me pagesë

Sante Fruit
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Punë sezonale me pagesë

Titulli: 4 Asistentë/e në menaxhim të vjeljës dhe kontrollit të kualitetit të frutit.

Lokacioni: Shajkofc

Punë sezonale

Santefruit Sh.p.k. me seli në fshatin Shajkovc, komuna e Podujevës, është kompani e cila merret me kultivimin e frutit të boronicës. Në kuadër të plantacionit tonë, kemi 10 hektar të mbjellur me boronicë, si dhe të gjithë infrastrukturën më moderne për kultivim dhe ruajtje të boronicës.

Përshkrimi dhe detyrat e punës:

  • Asistencë në menaxhim të vjeljës
  • Kontrolli i kualitetit të frutit
  • Kultivim të boronicës

Periudha e punësimit

  • 15 Maj – 15 Gusht, (me mundësi vazhdimi deri në fund të muajit Shtator)

Transporti:

  • Kostot e transportit dhe ushqimit mbulohen nga kompania

Përparësi kanë agronomët dhe studentët që janë duke vijuar studimet në Fakultetin e Bujqësisë!

Të gjithë të interesuarit të dergojnë cv në email adresën: verina.krasniqi@santefruit.com

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management