Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Punëtor në Logjistikë

Graphic Art House
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

                                                         Logjistike

Detyrat dhe pergjegjesite:

  • Shperndarja e porosis tek klientët në kohën e percaktuar
  • Detyra të tjera të percaktuar nga punëdhenesi
  • Ndihmon stafin e brendshëm me punë të përditshme sipas kërkesës dhe nevojës
  • Kryen punë tjera logjistike sipas kërkesës.

Kualifikimet:

  • Preferohet te kete te  perfunduar shkollimin e larte
  • Përvoja më e hershme në punë të ngjajshme është përparësi
  • Të posedoje patent shoferi të kategorisë B.
  • Të jetë bashkëpunues, dhe i përgjegjshëm

Konkursi mbetet i hapur deri me datë 15/05/2022

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në email adresën info@gah-ks.com

Shikime 796
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 15/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management