Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

IT Officer (Holandë)

Partisan Medical Mercenaries
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs per IT

Një mundësi unike, e cila nuk duhet humbur!
 
Hapet konkurs për studim dhe punësim në Holandë në fushën e ICT
 
Agjensioni Partisan Medical Mercenaries në bashkëpunim me Universitetin  Avans + dhe partnerët tjerë ofron studim dhe punësim në Holandë

Çka ofrojmë ne:

  • Një bursë €950, dhe një pagë €700-900, ku perfshihen dy ditë shkollë, dy ditë praktikë dhe dy ditë punë;
  • Një diplomë internacionale në IT
  • Një eksperiencë të paharrueshme dhe një mundësi për t’u zhvilluar profesionalisht;
  • Ne i mbulojmë të gjitha shpenzimet, si rregullimin e dokumentave deri tek vendosja në Holandë

Çka kerkojmë nga ju:

  • Diplomë Bachelor ose deshmi e studimeve per IT ne nivelin Bachelor.
  • Mosha mbi 21 vjet;
    Kursi ne gjuhen angleze ne IELTS;
  • Dokumentat duhen të jenë me afat;
  • Një CV dhe një letër motivimi (mundësisht në gjuhën angleze)

Numri kontaktues: +31634508551

Shikime 3,129
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 20/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management