Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Gatues/e (Pastiçier/e), Vozitës/e, Shitës/e, Mirëmbajtëse

Furra Lumi
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Furra Lumi shpall konkurs për pozitat:

Gatues/e – Pastiçier/e (pa përvojë pune);

Përgjegjësitë:

 • Përgatit produktet pas trajnimit me reçetat tona
 • Mirëmban hapësirat punuese dhe veglat e punës
 • Bashkëpunon me kolegë/e
 • Mirësjellje me konsumatorë dhe kolegë/e

Vozitës/e

Përgjegjësitë:

 • Ngarkon/shkarkon produktet në veturë
 • Bën furnizimin e pikave tona dhe dërgesave të caktuara
 • Mirëmbajtja e veturës dhe hapësirave punuese
 • Bashkëpunimi me kolegë/e
 • Mirësjellje me konsumatorë dhe kolegë/e

Shitës/e

Përgjegjësitë:

 • Njohja e produkteve dhe paketimit specifik të tyre
 • Komunikimi I afërt me konsumatorë dhe shitja e produkteve
 • Mirëmbajtja e hapësirave punuese dhe veglave të punës
 • Bashkëpunimi me kolegë/e
 • Mirësjellje me konsumatorë dhe kolegë/e

Mirëmbajtëse:

Përgjegjësitë:

 • Kujdesi për pastërtinë dhe jetëgjatësinë e veglave të punës
 • Mirëmbajtja e të gjitha hapësirave tona në bashkëpunim me kolegun/ën
 • Bashkëpunimi me kolegë/e
 • Mirësjellje me konsumatorë dhe kolegë/e

Për të aplikuar ju lutem na kontaktoni në 044/115-386 edhe në viber.

Ose në furra_lumi@yahoo.com

Ose na vizitoni fizikisht në pikat tona.

Shikime 1,250
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 20/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management