Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Agjent/e i/e Patundshmërisë, Recepsionist/e, Sekretareshë

Property Real Estate
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Property Real Estate shpall konkurs per: 

Agjent/e i/e Patundshmërisë 
Recepsionist/e 
Sekretareshë

Kualifikimet kryesore të kërkuara janë:

  • Diplomë universitare
  • Njohja e punës me kompjuter (gatishmëria për të mësuar programe të reja profesionale)
  • Përpikmëri në punë dhe aftësi të dëshmuara në menaxhim dhe komunikim
  • Përshtatshmëri e mirë në ambient të punës, gatishmëria për punë ekipore, aftësia për punë nën presion dhe me targete kohore dhe sasiore.

Përgjegjësitë kryesore janë:

Per pozitat e Agjent/e i/e Patundshmërisë  do te kete page baze + bonuse ne shitje, ndersa per poziten e Recepsionist/e, Sekretareshë paga eshte fikse.

Per informacione shtese mund te kontaktoni: 045-387-919

Aplikoni duke derguar CV ne email: propertyrealestate7@gmail.com

Shikime 2,146
Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 20/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management