Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjent/e i/e Shitjes

Kaltrina Travel
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Agjensioni Turistik Kaltrina Travel në Prishtinë, shpall konkurs:
 
Agjent/e i/e shitjes
 
Detyrat e punës:
- Promovon produktet e kompanisë,
- Komunikime të vazhdueshme me klient lidhje me kërkesat e tyre, në rrjete sociale dhe aplikacione të ndryshme,
- Organizon promocione të vazhdueshme, për të rritur shitjen dhe fituar besimin e klientëve,
- Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkpunimi në grup.  
 
Kualifikimet:
- Përparësi kanë kandidatët që kanë eksperiencë pune në agjensione turistike, - Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi,
- Të ketë aftësi të shkëlqyera organizative,
- Njohuri dhe shkathtësi të mira kompjuterike në MS WORD, EXCEL, etj.
- Njohja e gjuhës angleze Konkursi mbetet i hapur 10 ditë nga data e shpalljes.
 
Të gjithë të i/e interesuarit duhet të dërgojnë CV-ne email adresen tone kaltrinatravel@gmail.com Kandidatët e përzgjedhur ftohen në interviste

Shikime 1,666
Kategoria Industri të Shërbimit
Skadon 19/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management