Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Real Estate Agent

Remax Albania & Kosovo
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

RE/MAX Elite pjesë e rrjetit më të madh të patundshmërive  në botë RE/MAX kërkon të rekrutojë Real Estate Agent për ndërmjetësim të shitje/blerje/qira për patundshmëritë. 

Ne ofrojmë :  

 - Trajnime te vazhdueshme  

- Komisione të larta 

- Mundësi rritje në karrierë 

- Ambient të këndshëm pune 

- Mundësi për të qenë sipërmarrës 

Kandidati duhet të plotesojë kriteret e mëposhtme :  

- Te jetë mbi moshën 21 vjec 

- Te ketë perfunduar arsimin e lartë 

- Te ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe negocimi 

-Eksperienca e mëparshme në shitje ose në industrinë imobiliare përbën avantazh 

 

Të interesuarit të dërgojnë aplikimin në adresën : 
info@remax-kosovo.com

Shikime 1,565
Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 02/06/22 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management