Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Regjisor/e (2)

Imagine Films
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompani Imagines Films ShPK ,hap konkurs pune për:

  • Regjisor/e (2)

Detyrat dhe përgjegjësit:

  1. Krijimi I skenarit per videoklipe dhe reklama.
  2. Udheheqja (Directing) e ides se krijuar nga vet-ja ose klienti.
  3. Mbikëqyrja e procesit të preproduksionit, produksionit dhe post produksionit.
  4. Monitorimi i projektit që të shkojë sipas orarit dhe buxhetit të planifikuar
  5. Mban marrëdhënie pozitive midis klienteve dhe ekipit
  6. Kryen të gjitha detyrat e tjera të përcaktuara nga menaxheri në kuadër të fushës së përgjegjësisë

Ne ofrojmë:

Pagë atraktive

Trajnim dhe zhvillim professional

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit: is@onimaspace.co duke dërguar CV-në.

Shikime 1,314
Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 19/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management