Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Menaxher i Rrjeteve Sociale

MedikosPharma shpk (Humana)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mundësi punësimi / Menaxher i rrjeteve sociale

Përshkrimi i Punës

Detyrat Kryesore

  • Të menaxhojë rrjetet sociale
  • Kandidati duhet të gjejë mënyra të tjera për marketinging përvec rrjeteve sociale.
  • Postimet e përditshme tek rrjetet sociale te kësaj kompanie.
  • Hulumtim per shitje nepermjet rrjeteve sociale ne tregun nderkombetar

Kriteret:

  • Të ketë eksperiancë në menaxhimin e rrjeteve sociale më përpara,
  • Të ketë njohuri mbi fushen e marketingut,
  • Të mund të përballoi presionin e punës dhe afatet e përcaktuara
  • Të njof gjuhë të huaja, preferohet Anglisht ose Gjermanishtë.

Emaili i për aplikim: medikospharma@hotmail.com

Numri i kontaktit: 049731995

Shikime 1,242
Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 16/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management