Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Shitës, Punëtor në autolarje

Autosallon ALBERTI
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

Shitës

  1. Bën prezentimin e produkteve në showroom për klient
  2. Bën kalkulimin dhe ofertën për klient
  3. Të ketë shkathtësi në shitje dhe paraqitje profesionale
  4. Të ketë përvojë pune në fushen e kërkuar
  5. Të jetë kreative dhe komunikuese.

Të interesuarit të aplikojnë në numrin +38344607100


Auto Sallon Alberti i themeluar në vitin 1999 me lokacion në Veternik, i cila njëkohësisht është edhe  lider I shitjes së  automjeteve në Kosovë, shpallë konkurs për pozitën:

Punëtor në autolarje

Punëtor në autolarje:

  • Pastrimi i kujdesshëm dhe gjeneral i veturave

Kualifikimi i nevojshëm:

  • Përvoje pune në autolarje

Të interesuarit të aplikojnë në numrin +38344607100

Shikime 2,150
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 18/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management