Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Punëtor/e në Administratë

Green Steam
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mundësi punësimi në Green Steam shpallë konkurs për pozitën administratë.

Detyrat dhe pergjegjësitë:

 • Prezantimi i kompanisë (professional manner)
 • Njohuri/pershkriimet/procedurat e cdo produkti apo shërbimi të kompanis
 • Organizimi dhe perckatimi i terminëve
 • Mbajtja e evidencave rreth punëve ditore
 • Kryerjen e detyrave administrative që mund të i ngarkohen nga menaxhment
 • Përpilimi i raporteve menaxheriale dhe raportimi tek Bordi Menaxhues (Nje here ne muaj)
 • Percjellja e kontratave sipas nevojes per punetoret e rinj dhe aktual si dhe plotesimi i dosjeve te tyre
 • Percjellja e kerkesave per pushime dhe vendimet per punetoret
 • Krijimi dhe mbikqyrja e respektimit të politikave të brendshme të kompanisë
 • Përkushtim dhe kujdes maksimal ndaj stafit, klientëve dhe ne veçanti mjedisit
 • Mirëmban ambientin e punës konform kërkesave të kompanisë

Kushtet:

 • Të ketë shkathtësi të mira komunikuese dhe ndërpersonale.
 • Të ketë patent shofer kategoria B

Për të aplikuar, të interesuarit të dërgojnë CV në adresën elektronike hr@gs-ks.com

Shpjegim: Forma e pagesës është page fikse. Inkurajohen të aplikojnë studentët apo të sapo diplomuarit.

Sinqerisht,

GreenSteam sh.p.k.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management