Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Social Media Manager

Green Steam
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Green Steam, është në kërkim të personave entuziast dhe kreativ për plotësimin e pozitës: Social Media Manager

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Bashkëpunon ngushtë, delegon dhe kordinon planet e veprimit me të gjitha funksionet e marketingut në Green Steam.
 • Komunikon dhe bashkëpunon me portalet dhe mediat.
 • Kujdeset për reputacionin e kompanisë në rrjetet sociale dhe kthimin e përgjigjeve të mesazheve të pranuar;
 • Të menaxhojë dhe të mbikqyre performancën e kampanjave në rjete sociale;
 • Krijon postime në blog, buletine me email (email newsletter), kopje të mediave sociale, infografikë dhe të ngjashme
 • Përcaktimi i objektivave
 • Strategjia e pozicionimit te brendit per targetet e profilizuar
 • Identifikimi i kanaleve të komunikimit
 • Identifikimi i mesazheve promocionale të orientuara te konsumatorët
 • Zhvillimi i planit të veprimit te komunikimit

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Shkollimi bachelor (në proces apo i përfunduar ne fushën e marketingut)
 • Të ketë njohuri fillestare në marketing dhe menaxhim të rrjeteve sociale
 • Njohje të shkëlqyeshme të gjuhës shqipe dhe angleze, në të shkruar dhe të folur
 • Aftësi të larta komunikimi.

Si të aplikoni: Personat e interesuar mund të dërgojnë aplikimin e tyre në formë të CV-së në adresën elektronike: hr@gs-ks.com

Sinqerisht,

GreenSteam sh.p.k.

Shikime 1,187
Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 18/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management