Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Konsulent/e i/e Shitjes

Agimi Company
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Konsulent i/e shitjes

Paga: 750€/neto + Bonuse

Kualifikimi:

 • Të ketë të mbaruar së paku Shkollën e mesme,
 • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët,
 • Të ketë aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil,
 • Preferohet njohja e Gjuhës Angleze,
 • Njohuri të shkëlqyeshme të kompjuterit.
 • Përvoj pune te ngjashme

Përshkrimi I detyrave dhe përgjegjësive:

 • Paraqitja në mënyrë adekuate para klientit,
 • Njihet me kërkesën e klientit,
 • Informon klientin për produktet,
 • Informon klientin lidhur me çmimet e produkteve dhe mënyren e pagesës,
 • Ndihmon klientin në marrjen e vendimeve,
 • Kryen detyra të tjera lidhur me shitjen e produkteve.

Mënyra e Aplikimit

Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV së bashku me dëshmit e shkollimit dhe përvojës së punës përmes e-mail adresës: info@agimicompany.com

Konkursi është I hapur 30 ditë nga dita e publikimit

Vetëm kandidatët e sukseshëm do të kontaktohen.

Shikime 2,396
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 18/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management