Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Roje Fizike (3) – Pejë

Delta Security
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mundësi e mirë punësimi, me kushte të mira të punës dhe pagë konkuruese në treg!

Delta Security - Kompani Profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë në Republikën e Kosovës që nga viti 2006,

SHPALL KONKURS

Pozita:                         ROJE FIZIKE (PUNËTOR TË SIGURIMIT THEMELOR)

Vende të lira pune:    3 POZITA

Vendi i Punës:            PEJË

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

  • Të posedojnë Licencë valide si Punëtor të Sigurimit Themelor,
  • Të kenë të përfunduar së paku shkollimin e ulët (shkollën fillore),
  • Mos të jenë të dënuar apo të ndjekur penalisht.

ORARI I PUNËS

  • Tetë (8) orë në ditë.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

  1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
  2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 18.05.2022, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!

Ju mirëpresim!

Shikime 733
Kategoria Sigurim
Skadon 18/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management