Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Monter për klima dhe pajisje tjera të teknikës së bardhë (5)

Aztech Electronics
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun Kosovar. AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës.

AZTECH shpall konkurs - vende të lira pune për pozitën:

 • Monter për klima dhe pajisje tjera të teknikës së bardhë (5 pozita)

Detyrat dhe përgjegjsitë:

 • Të bëjë riparimin apo montimin e produkteve në terren dhe në qendër të servisit;
 • Të bëjë kontrollimin e pajisjes për të ardhur deri tek diagnostifikimi;
 • Të riparoj apo zëvendësoj pjesët jo operative;
 • Tu jap udhëzime konsumatorëve rreth përdorimit të pajisjeve;
 • Dhe detyra tjera të përcaktuara nga punëdhënësi.

Kualifikimet:

 • Preferohet të ketë të përfunduar shkollimin apo ndonjë trajnim relevant;
 • Për serviser të teknikës së bardhë preferohet të këtë eksperiencë pune në fushën e teknikës së bardhë;
 • Të këtë njohuri teknike të pajisjeve të teknikës së bardhë si: lavatriqe, enëlarëse, shporet elektrik / furrë, frigorifer / friz, thithëse elektrike etj.;
 • Të jetë bashkëpunues dhe i gatshëm të punoj nën presion;
 • Kërkohet leje e vozitjes (kategoria B);
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës,
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të reja të zhvillimit, dhe
 • Pagë konkurruese.

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 18.05.2022

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Shikime 473
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 18/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management