Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Punëtorë në repartin e prodhimit (5)

Fresh-co shpk
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Fresh-Co në Pejë e cila merret me prodhimin e produkteve higjienike shpall konkurs për vend pune në pozitën:

  1. Punëtorë në repartin e prodhimit  – 3 Pozita

 Detyrat e punës

  • Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim
  • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit
  • Asiston ose zëvëndëson koleget tjer sipas nevojës

Kualifikimet

  • Të jetë në gjendje të punojë nën presion
  • Të jetë në gjendje të punojë në grup
  • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen
  • Përparësi kan kandidatët që kanë eksperiencë pune në prodhim
  • Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makinerit prodhuese

Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e shpalljes.

Të gjithë të interesuarit shkruani ne adresen e emailit eraj.sedefi@fresh-co.net, apo ne numrin e telefonit 049 811 565.

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management