Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Fabrika Konditorike Liri me seli në Prizren shpall konkurs për vende të lira të punës.

Fabrika Liri kërkon të punësoj:  


Punëtorë meshkuj dhe Punëtore femra në prodhim.
Agjent tregtarë (Komerciale)
Administratore
Merchendajzer/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të jetë i shkathët,
  • Të punoj në grup dhe
  • Të jetë i motivuar për punë.

Ne ofrojmë:

  • Kushte të mira të punës,
  • Transport dhe ushqim,
  • Sigurim ne aksidente,trajnime ne pune,
  • Kontratë afatgjate dhe
  • Pagë atraktive.

Për të aplikuar duhet të paraqiteni personalisht në zyret tona të cilat gjenden në Prizren në rrugën Ukë Bytyqi pa numër, ku do ti nënshtroheni një interviste të shkurtër dhe do të plotësoni aplikacionin e punës.
Nr i telefonit per kontakt: +38345277011

Fabrika Konditorike “Liri” Prizren

Afati për aplikim deri në përmbushjen e numrit.

Shikime 3,121
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 14/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management