Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Dizajner/e të Enterierit (5), Praktikant/e - remote (5)

Debora Interiors
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Debora Interiors shpall konkurs

5 pozita për Dizajner/e të Enterierit dhe 5 pozita për Praktikant/e (remote)

Kushtet:

  1. Puna do të realizohet vetëm me Sketchup dhe Autocad.
  2. Të ketë aftësi modelimi të mobileve në Sketchup ose 3D max.
  3. Të ketë njohuri të larta të gjuhës Angleze.
  4. Të ketë eksperiencë pune në profesion të paktën 2 vite (nuk vlen për praktikant/e).
  5. Nuk pranohen aplikimet me Archicad.

Puna do të bëhet në mënyrë virtuale nga shtëpia me orar të plotë nga ora 9:00-17:00.

Mund të aplikoni duke e dërguar Portfolion, CV dhe Cover Letter në email info@deborainteriors.com

Konkursi është i hapur deri me 1 Qershor, 2022.

Debora Interiors

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management