Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike
Ofrues i shërbimit të recepcionit
Shpërndaje
Shikime 857
Kategoria Financa
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US