Shtypshkronja Blendi
Vende të lira pune (3)
Shpërndaje
	 	 

Shtypshkronja Blendi me filiale në Prishtinë, është një nga kompanitë më të suksesshme në Kosovë të kësaj industrie me mbi dy dekada përvojë pune.

Shtypshkronja Blendi shpall:

K O N K U R S

Për rekrutim të pozitave si në vijim:

  • Dizajner Grafik
    • Të ketë njohuri në programe të dizajnimit si Adobe dhe Corel
  • Dizajner (punëkryes) për makina CTP për zhvillimin e pllakave;
  • Punëtor që ka përvojë fushën e printimit digjital si: Plloter, Laser dhe CNC;

 

Konkursi mbetet i hapur nga dt. 13 Mars 2019 deri me dt. 13 Prill 2019. Kandidatet e interesuar mund te aplikojne duke e dërguar CV-në e tyrë në email adresen: blendi@blendi-ks.com

Ju lutem të cekni në „subject” poziten për të cilën aplikoni.

 

TAGS: Shtypshkronja BlendiPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2957
Kategoria Art & Dizajn
Skadon 24 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
Shpallje të Ngjashme Të gjitha
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US