Milleniumi i Tretë
Kuzhinier/e, Ndihmës kuzhinier/e
Shpërndaje
	 	 

Në bazë të nenit 2.18 të Statutit të Shkollës  "Mileniumi i Tretë", drejtoresha e Shkollës shpall

KONKURS

për plotësimin e vendeve të lira të punës në restorantin e shkollës

  1. Një kuzhinier/e restoranti me orar të plotë pune
  2. Një ndihmës -  kuzhinier/e restoranti me orar të plotë pune

Shënim:

Kandidatët për pozitën 1 duhet të kenë të paktën 3 vite përvojë pune në kuzhinë në restorant kurse për pozitën 2 dy vite.

Aplikimi: Të gjitha informatat për konkursin dhe formularët e aplikimit mund të merren nga ueb faqja http://mileniumi3.net/?page_id=2191

Aplikimet dërgohen në e-mail adresën vendepune@mileniumi3.net, apo dorëzohen drejtpërdrejt në administratën e shkollës.

Afati i fundit për aplikim: 21 mars 2019 në orën 16.

 

TAGS: Milleniumi i tretePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 332
Kategoria Gastronomi
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US