Agrokor
Financiere - Administratë (3)
Shpërndaje
	 	 

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj,shpall

Konkurs për vende të reja pune:

Financiere - Administrate (3 vende)

Orari i plote.

Data e fundit per aplikim 26.03.2019

Kualifikimi per vendin e punes:

 • Diploma e shkolles se mesme obligative,
 • Diploma e fakulltetit e preferuar,
 • Pervoja punes se paku 2 vite obligative.

Pershkrimi I punes:

 • Kordinon dhe regjistron te gjitha dokumentet financiare,
 • Regjistron te hyrat, shpenzimet dhe urdhresat tjera ne programin perkates,
 • Arkivimi dhe sistemimi I dokumenteve financiare,
 • Barazimi I stoqeve me kontabilitetin financiar,
 • Asistim I dokumentacioneve te administrates,
 • Mban regjister te sakt dhe te plot,
 • Faturon gjitha faturat e shitjes se mallit,
 • Mirmban dhe arkivon faturat e shitjes dhe dokumenteve te administrates,
 • Regjistron faturat ne baz te dokumenteve duke siguruar se jan te kompleturara,etj

Kushtet per Aplikim:

Aplikacionin mund ta shkarkoni ketu (Ngarkoni dhe plotesoni ne MS Word)

Aplikacioni i shkarkuar dhe i mbushur se bashku me Cv dhe dokumentacionin percjelles te dergohen ne email adresen elektornike

burimenjerzore@agrokor-ks.com

Merren parasysh dhe shqyrtohen Cv-të e kandidateve qe kane se paku 2 vite pervoje pune ne lami te ngjajshme.

 

TAGS: AgrokorPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3846
Kategoria Financa
Skadon 6 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US