Enggroup
Inxhinier/e i/e ndërtimtarisë / Drejtimi Hidroteknikë (1), Inxhinier/e i/e Arkitekturës (1)
Shpërndaje
	 	 

Kompania Enggroup shpk, me seli në Prishtinë dhe në Parkun e Biznesit në Drenas,

shpall konkurs për 2 vende të punës !

1.Inxhinier/e  i/e  ndërtimtarisë / Drejtimi Hidroteknikë (1)

Detyrat

  • Projektim dhe mbikeqyrje të fazës së Hidroteknikes.

Kushtet:

  • Diplomë të Fakultetit të Ndertimtarise / drejtimi Hidroteknike, sistemi 5 vjeqar apo Master dhe së paku 5 vite përvojë pune.
  • Përvoja e punës konsiderohet përparësi. Ne CV te jene te pershkruara disa nga projektet kryesore te kandidatit.
  • Njohja e programeve përkatëse për projektim si CAD, apo te tjera.
  • Njohja e gjuhes angleze dhe gjuheve tjera do te jete perparesi.

 

2.Inxhinier/e  i/e  Arkitekturës (1)

Detyrat

  • Projektim dhe mbikeqyrje.

Kushtet

  • Diplomë të Fakultetit të Arkitektures sistemi 5 vjeqar apo Master dhe së paku 5 vite përvojë pune ,
  • Përvoja e punës konsiderohet përparësi. Ne CV te jene te pershkruara disa nga projektet kryesore te kandidatit.
  • Njohja e programeve përkatëse për projektim si ArchiCAD & AutoCAD, njohja e programeve shtese eshte perparesi.
  • Njohja e gjuhes angleze dhe gjuheve tjera do te jete perparesi.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-te e tyre ne: info@enggroup-ks.com

Per ndonje pyetje shtese mund te kontaktoni ne numrin e telefonit +383 49 247 746.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

 

TAGS: EnggroupPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1957
Kategoria Arkitekturë
Skadon 39 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US