Hotel Garden
Kuzhinier, Ndihmës Kuzhinier
Shpërndaje
	 	 

Kuzhinier

 • Planifikimi i menusë në konsultim me Krye Kuzhinjerin
 • Përgatitja, gatimi dhe servimi i ushqimit kryesor, paragjellave, ëmbëlsirave etj. në përputhje me menutë e specifikuara.
 • Përcaktimi i sasisë që duhet gatuar dhe madhësisë së porcioneve që do të ofrohet, duke marrë parasysh kriteret dietale, mjekësore, etnike dhe profesionale.
 • Kontrollon sasinë dhe cilësinë e stokut të pranuar dhe njofton furnizuesit për mangësitë. Pranimi i ankesave të klientëve të cilat përcillen nëpërmjet kamarireve ose banakierit dhe zgjidhja e menjëhershme e tyre
 • Kur ushqimet përgatiten për një tjetër institucion apo komunitet, mbikëqyrë paketimin e ushqimit në mungesë të Kryekuzhinierit.
 • Mbikëqyrë larjen dhe pastrimin e dyshemeve, enëve, sipërfaqeve të punës dhe pajisjeve tjera të kuzhinës për të siguruar që standardet higjienike, shëndetësore dhe siguria e nevojshme mirëmbahen.
 • Siguron se është veshur uniforma e përshtatshme, në çdo kohë në përputhje me Rregulloren e Kuzhinës.
 • Mbikëqyrë Ekipin e Kuzhinës gjatë ndërrimit.
 • Zëvendëson Menaxherin e Sektorit të Ushqimit gjatë mungesës së tij.
 • Trajnimi i personelit të kuzhinës lidhur me përgatitjen dhe qështjet tjera me rëndësi në kuzhinë.( Sipas Nevojave te Krye-Kuzhinjerit)
 • Ndërmerrë detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga Krye-Kuzhinjeri Menaxheri Kryesor brenda përgjegjësisë së tij dhe sipas nevojës punon jashtë orarit të punës.

Të gjithë Personat e interesuar duhet të dërgojne Cv me 1 fotografi , si dhe të gjitha rekomandimet që i posedojnë në:

apliko@hotelgarden-ks.com me Subjet: Emertimi i vendit te punes per te cilin konkuroni:

Shembull

Email: apliko@hotelgarden-ks.com

Subject: Ndihmes Kuzhinier

Vini re:

Përparsi do të kenë të gjithë personat e shkolluar në laminë e Kulinarisë si dhe ata me pervoje pune.

Vetëm aplikantët më serioz do të ftohen për intervistë.

Ndihmes Kuzhinjer

 • Të assistojë në Punët e Kryekuzhinjerit apo Kuzhinjerit.
 • Ndërmerrë detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga Krye-Kuzhinjeri apo Kuzhinjeri.
 • Kryen- larjen dhe pastrimin e dyshemeve, enëve, sipërfaqeve të punës dhe pajisjeve tjera të kuzhinës për të siguruar që standardet higjienike, shëndetësore dhe siguria e nevojshme mirëmbahen.
 • Të mbajë standardin e caktuar nga Kryekuzhinjeri.

Të gjithë Personat e interesuar duhet të dërgojne Cv me 1 fotografi , si dhe të gjitha rekomandimet që i posedojnë në:

apliko@hotelgarden-ks.com me Subjet: Emertimi i vendit te punes per te cilin konkuroni:

Shembull

Email: apliko@hotelgarden-ks.com

Subject: Ndihmes Kuzhinjer

Vini re:

Përparsi do të kenë të gjithë personat e shkolluar në laminë e Kulinarisë si dhe ata me pervoje pune.

Vetëm aplikantët më serioz do të ftohen për intervistë.

TAGS: Hotel Garden, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1115
Kategoria Gastronomi
Skadon 55 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US