Kujtesa
Agjent/e i/e shitjes (23 vende)
Shpërndaje
	 	 

KUJTESA KËRKON 23 AGJENTË TE SHITJES NE TEREN 

Agjentet kërkohen për qytetet më poshtë:

 • Podujevë - 2
 • Vushtrri - 2
 • Pejë - 2
 • Prizren - 2
 • Gjakovë - 2
 • Ferizaj - 2
 • Istog - 2
 • Deçan - 2
 • Viti - 1
 • Mitrovicë - 1
 • Drenas - 1
 • Suharekë - 1
 • Rahovec - 1
 • Dragash - 1
 • Elez Han - 1

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri
 • Viziton klientët, promovon dhe shet produktet e Kujtesës për persona fizik.
 • Përfaqëson denjësisht Kujtesën tek publiku; qoftë në telefon apo në takime
 • Prezentimi i ofertave/sherbimeve të Kujtesës
 • Bërja e kontratave me marrëveshje dhe përcjellja e punës së shërbimeve teknike deri në kyçjen e klientit në rrjet.

Kushtete financiare:

 • Page bazë dhe inscentiva të larta

Kualifikimet:

 • Të posedojë aftësi udhëheqëse dhe të jetë analist i mirë;
 • Fleksibil dhe i përgatitur për t'u adaptuar me ndërrimet eventuale në treg;
 • Të jetë energjik, të ketë iniciativë, kreativitet dhe aftësi të mira komunikimi.
 • Të posedojë aftësi të mira interpersonale;
 • Të ketë përvojë pune në shitje.
 • Posedimi i patent shoferit do te ishte përparësi;
 • Njohuri të produkteve dhe shërbimeve të Kujtesës (e preferueshme)

Të interesuarit, mund të aplikojnë në mënyrë elektronike, duke dërguar CV, dhe të gjitha diplomat apo çertifikatat e trajnimeve të tyre, në email adresën: hr@kujtesa.com duke e specifikuar në “subjekt”, emrin e pozitës për të cilën aplikoni dhe qytetin per te cilin aplikoni.

Në proces rekrutimi ftohen vetëm të interesuarit seriozë.

Konkursi mbetet i hapur deri me 01 Prill 2019.

 

TAGS: KujtesaPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 10841
Kategoria Shitje
Skadon 49 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US