1
PREMIUM

Deutsch & English IT Helpdesk (3 pozita) - Tier 1

Ruaj
StarLabs
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

StarLabs eshte ne kerkim te 3 kolegeve te ri te cilet flasin gjuhen Gjermane dhe Angleze shume mire dhe qe kane aftesi bazike teknike ne rregullimin e problemeve te zakonshme kompjuterike. 

StarLabs sot ka ekipe me mbi 150 punetore dhe eshte ne rritje e siper. Projekti dhe puna eshte ne baza permanente sikurse edhe te gjitha profilet tjera ne StarLabs. 

Pergjegjesite:

 • Mesimi sa me i shpejte i teknologjive qe klienti i StarLabs kerkon;
 • Te punoje orare te plote;
 • Te kete aftesi te komunikimit me klient ne gjuhen Gjermane;
 • Te jete proaktiv dhe team player.

Aftesite:

 • Njohuri ne siteme operative Windows dhe macOS;
 • Njohuri ne rregullimin e problemeve te zakonshme me keto sisteme;
 • Njohuri bazike ne rrjeta dhe internet;
 • Niveli i gjuhes gjermane te jete i larte;
 • Te perballoje pune dinamike ne baza ditore;
 • Te kete vullnet per te mesuar;
 • Saktesi dhe fokus ne pune;

Cka ofron StarLabs

 • Mentorim dhe keshilla;
 • Ndihme nga i gjithe stafi per aftesim profesional;
 • Mundesi ngritje ne karriere;
 • Mundesi ne aftesim profesional;
 • Sigurim Shendetsor;
 • Ambient profesional edhe super friendly;
 • Game room (Hapsire e dedikaur per Playstation, Pikado, Table football, Ping Pong);
 • Social Clubs (Termine javore per sporte, pjesemarje ne turnire lokale, esports and tournaments);
 • Pune hibride (nga zyrja dhe shtepia);
 • Trajnime dhe Workshops ne teknologji te ndryshme ne StarLabs;
 • Trajnime profesionale nga klientat e StarLabs;
 • Bonuse te ndryshme si ne Shitje, Rekrutim, etj;
 • Hackathons the mudesi te spinoff/investimit nga StarLabs;
 • Ambient pune pa presion te larte apo mikromenaxhim;
 • Kurse ne pune te gjuhes angleze.

Kategoria Informatikë
Skadon 29/03/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet