Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Full Stack Developer (50 pozita - internship online)

StarLabs
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

StarLabs hap dyert per internship online qe do te zgjase 2-3 muaj. Kesaj radhe internship do te mbahet per 3 pozita te ndryshme:


1. .NET teknologji te fokusuar ne .NET CORE
2. PHP Teknologji te fokusuar ne WordPress 
3. Python te fokusuar ne web development

Cfare do te ju ofrojme:

 • Mentorim nga lideret dhe menaxhmenti i StarLabs
 • Pergaditjen per pune te njejte cfare e kane edhe sot punetoret aktual ne StarLabs
 • Trajnime nga stafi i StarLabs
 • Evaluim, kritika dhe simulim te projekteve reale


Gjate kesaj kohes ju do te keni keto pergjegjesi:

Pergjegjesite:

 • Mesimi sa me i shpejte i teknologjive qe ju kerkohet nga ekipa e StarLabs
 • Te punoje orare te plote
 • Te jete i hapur per teknologji te ndryshme
 • Te bashkepunoje me te gjithe antaret e ekipit
 • Te ndaje dijen me te tjeret
 • Te realizoje kerkesat nga lideret ne kohe te duhur

FAQ:

A eshte me pagese internship?

 • Jo! Internship nuk eshte me pagese!

A pranohet kushdo qe aplikon?

 • Jo nuk pranohen krejt! Kemi mi evalu CV e juaja edhe portfolion e juaj. 

A ka mundesi punesimi pas praktikes?

 • Po me te miret do te intervistohen dhe do te iu ofrohet shansi per me vazhdu me StarLabs.

A marr reference per kete pune?

 • Leshohet  reference per perfundimin e praktikes sipas kerkeses.

Shikime 8,475
Kategoria Informatikë
Skadon 30/03/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management