Terranova
Asistent/e të Shitjes (2 vende - 1 me orar të plotë dhe 1 me gjysmë orari)
Shpërndaje
Shikime 1382
Kategoria Shitje
Skadon 11 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US