Autopjesë Partner
Agjent i shitjes – për rajonin e Gjilanit (1), Shitës në shitore – Gjilan (2 pozita)
Shpërndaje
	 	 

Mundësi punësimi – Gjilan

Ne jemi një kompani gjermano-shqiptarë me një rolë kyç në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe rajon. Duke numëruar 10 pika të shitjes në Kosovë dhe Shqipëri, me një personel prej 60 kolegëve, ne jemi prezentë në çdo qytet.

Pozita e hapur:

 • Agjent i shitjes – për rajonin e Gjilanit (1 pozita të lira)
 • Shitës në shitore – Gjilan (2 pozita)

Detyrat e juaja (për pozitën agjent i shitjes)

 • Planifikon, drejton aktivitetin e shitjes
 • Mbikëqyrja e klientëve ne rajonin përkatës
 • Këshillimi i klientëve gjat blerjes
 • Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të ri
 • Prezantimi i produkteve dhe ofertave

Detyrat e juaja (Për pozitën shitës në shitore)

 • Mikpritja e klientit
 • Këshillimi dhe ofertimi i klientit
 • Shitja aktive e produkteve tona
 • Pregaditja e porosive
 • Faturimi dhe inkasimi

Profili juaj

 • Ju jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen
 • Edukim/Përvojë në fushën e teknikes ose ekonomisë
 • Aftësi të mira kompjuterike
 • Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: karriera@autopjesepartner.com

Ne SUBJECT shkruani pozitë për të cilën aplikoni. P.Sh: Aplikim për Agjent i shitjes

Në raste se nuk keni CV, një formë standarde mund ta gjeni në këtë link:

http://autoservicepartner.com/site/fajllat/1480069542.9949.doc

Data e fundit për aplikim: 16.03.2019

 

TAGS: Autopjese PartnersKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 665
Kategoria Shitje
Skadon 65 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US