Autopjesë Partner
Dizajner grafik / Marketing Manager
Shpërndaje
	 	 

Mundësi punësimi – Prziren (full time ose part time)

Ne jemi një kompani gjermano-shqiptarë me një rolë kyç në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe rajon. Duke numëruar 10 pika të shitjes në Kosovë dhe Shqipëri, me një personel prej 60 kolegëve, ne jemi prezentë në çdo qytet.

Pozita e hapur:

 • Dizajner grafik / Marketing Manager

Detyrat e juaja

 • Krijimi i dizajnëve për aktiviteteve te marketingut
 • Planifikimi dhe zbatimi i aktiviteteve te marketingut
 • Analiza e tregut (bashkëpunim i ngushtë me shitjen)
 • Koordinimi i ofertave (javore, mujore, sezonale)

Profili juaj

 • Njohuri për programet e dizajnit (Adobe Photoshop, Illustrator ose CorelDraw etj..)
 • Përvojë pune në fusha të ngjashme
 • Njohuri për rrjetet sociale
 • Te jetë i gatshëm te punoj me afate te caktuara

Çka ju ofrojmë ne juve

 • Ne ju ofrojmë një vend pune moderne dhe të sigurt, në një kompani dinamik edhe në rritje
 • Një pozicion vetë-përgjegjës me aktivitete të ndryshme
 • Zhvillim profesional
 • Një atmosferë të bukur pune
 • Një pagë mbi mesatare

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: karriera@autopjesepartner.com

Ne SUBJECT shkruani pozitë për të cilën aplikoni. P.Sh: grafik dizajner

Në raste se nuk keni CV, një formë standarde mund ta gjeni në këtë link:

http://autoservicepartner.com/site/fajllat/1480069542.9949.doc

Data e fundit për aplikim: 16.03.2019

 

TAGS: Autopjese PartnersKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 595
Kategoria Art & Dizajn
Skadon 65 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US