Reforma shpk
Menaxher/e i/e Pikës (Prizren)
Shpërndaje
	 	 

Reforma, kompania lidere në Kosovë për shitjen e pjesëve të veturave me një përvojë mbi 20 vite në industrinë e automobilizmit, operon me gjithësejt 5 pika të shitjes në Prishtinë, Pejë, Prizren, Ferizaj, dhe Shkup të Maqedonisë. Reforma shpall konkurs për pikën e shitjes në Prizren, në pozitën: Menaxher I pikës. 

Pozita: Menaxher I pikës (1) Prizren

Detyrat:
- Zhvillimi I shitjës në pikë dhe rajon
- Të mbikqyr dhe organizoj stafin mbrenda pikës së shitjes
- Përgatit plane veprimi për të indetifikuar klient të rinj dhe të organizoj rrjetin e shitjes
- Të realizoj targetet vjetore të caktuara nga kompania
- Të mbajë kontakte të vazhdueshme me klient

Kërkesat:
- Të ketë njohuri/përvojë në lëminë e shitjes së pjesëve
- Të jetë I aftë të punoj në katalogun për kërkmin e pjesëve TecDoc
- Të ketë aftësi menaxheriale
- Përvojat e kaluara menaxheriale ( e preferueshme )
- Të jetë I moshës 25-40 vjec
- Diplomë universiteti ( e preferueshme )
- Të disponoj patent shofer të kategorisë B
- Të ketë aftësinë e të punuarit në grup
- Të mos ketë vepra të hapura penale

Të gjithë të interesuarit CV mund ta dërgojnë në e-mail adresën: reformacompany@reforma-pr.com  në titull duhet shkruar pozita e punës për të cilën aplikoni. Afati I aplikimit është deri më datën 27.03.2019.
Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kompanisë do të kontaktohen!

 

TAGS: Reforma shpkPrizrenKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2293
Kategoria Menaxhment
Skadon 54 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US