Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Koral Group
 shpall konkurs për këtë pozitë të punës:
  1. Arkitekt/e 
Kualifikimet:
  • Të ketë njohuri në ArchiCAD, AutoCAD ose ArtCAM;
  • Të jetë i/e gatshme për dizajnimin e mobiljeve sipas kërkesave të klientëve;
  • Të ketë përvojë ne matje dhe pergatitje të projektit për prodhim;
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi me klient;
  • Përparësi: njohja e Corpusit ose programeve të ngjajshëm në prodhimin e mobiljeve.

Si të aplikoni?

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim / CV në e-mail adresën:
production@koralgroup.com apo të kontaktojnë në numrin
045-777-071.

Afati i fundit për aplikim është data: 05 Shkurt 2022.
Lokacioni: Miradi e Ulet, Fushe Kosove

Shikime 1,163
Kategoria Arkitekturë
Skadon 05/02/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management