Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

A&M  MEGA STORE  hap vend të lirë pune për :

 • Pozita e kërkuar :      Depoist/e (M/F)
 • Vendi i punës :           Tek rrethi i QMI-së, Magjistrale Ferizaj- Prishtinë
 • Data e aplikimit:        Deri më  20/02/2022
 • Orari:                          I plotë

Depoist/e : Detyrat dhe përgjegjësit:

 • Pranon, lëvizë, bartë, klasifikon dhe sistemon artikujt sipas standardëve, kërkesave të kompanisë;
 • Përgaditë, shoqëron dhe dorëzon mallin tek sektori i caktuar;
 • Paketon dhe vendos tiketa / çmime në produkte;
 • Selekton, ndanë hapsirën për deponim të mallërave dhe sistemon mallërat në pjesët e caktuara;
 • Shkarkon dhe ngarkon mjete të ndryshme të transportit të mallërave;
 • Numëron dhe raporton stokun e mallërave, sipas nëvojes dhe në baza periodike;
 • Punon dhe vepron sipas udhëzimëve që pranohën nga Menaxherit/es të/së Depos.

Kualifikimet / Aftësitë:

 • Arsimim i mesëm apo i lartë (vijim i Studimëve);
 • Përvojë pune paraprake së paku 6 muaj në magazinë / depo ;
 • Shkathtësi të mira matematikore / numerike;
 • Shkathtësi të mira komunikuëse, organizative, sistemuese;
 • Fleksibil dhe i shpejt në kryerje të detyrave;
 • Gatishmëri të punoj nën presion;
 • Të jetë person pozitiv, energjik dhe me vetëiniciativë;
 • Të posedojë patent shofer (pozita Depoist).

MËNYRA E APLIKIMIT:

 • Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email:puno@am-megastore.com
 • Ju lutem të vendoset në subject Pozita dhe Qyteti.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management