Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs Pune

Fabrika e prodhimit të mobiljeve  Metal tech është kompani lider e njohur për cilësi dhe korrektësi.Kompania ka rritur hapesirën prodhuese dhe shpreh gadishmeri për shtim të numrit të puntorëve në mënyrë të rritjes se kapacitetit prodhues.

Kandidatet duhet të jenë të interesuara për punë afatgjatë, të kenë njohuri fillestare lidhur me prodhimin  e mobiljeve ,energji dhe vullnet për të avancuar në punë.

Në prodhimi :

 • Saldues (2 pozita)
 • Zdrukthtar  (2 pozita )
 • Tapicier për mveshjen e mobiljeve (1 pozitë)
 • Monter (3 pozita)
 • Punëtorë I thjeshtë (3 pozita)
 • Mirëmbajtes I objektit (1 pozitë )
 • Administratë:
 • Shitese: (1 pozitë)
 • Social media menager (1 pozitë) 
 • Praktikant I arkitektures (3 pozita )

Kriteret:

 • Kandidatët duhe të kenë njohuri bazike për punë në lëmine e prodhimit të mobiljeve.
 • Interesim per te avancuar ne sektorin e prodhimit.
 • Aftësi për të lexuar vizatime dhe skica në mënyrë që të kuptohen plotësisht kërkesat.
 • Aftësi dhe përgjegjësi për prodhimin dhe montimin e produkteve të ndryshme te mobiljeve.

Kushtet e përgjithshme.

 • Mundesi rritje ne profesion
 • Mundesi punësimi afatgjatë
 • Orari I punes 8.00-17.00 dy pauza
 • Ushqimi në kuzhinën e fabrikes.
 • Pagat sipas marrëveshjes (konkurente)
 • Vendi I punës:Fushë Kosovë

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në e-mail adresën: metaltechksinfo@gmail.com duke cekur pozitën që aplikjnë.
Per info te tjera mund të kontaktoni në numrin e telefonit: +383 44 411117 (thirrjet vetem gjate orarit zyrtar)

 

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management