Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Elektricist / Punëtor Teknik, Punëtore në SPA

Hotel International Prishtina
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs:

Pozitat e hapura : Elektricist/Punetor teknik (M)

Aftësitë e kërkuara:

  • Të ketë paraqitje profesionale
  • Përvojë pune si mirëmbajtes-elektricist
  • Njohuri rreth puneve teknike dhe të jetë korrekt në punë
  • Patent shofer kategoria B

Pozita e hapur : Punetore ne SPA(F)

Aftësitë e kërkuara:

  • Te kete aftesi te punes ne grup
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Të jetë komunikative
  • E motivuar për punë

Të gjithë te interesuarit të na kontaktojnë në email: info@hotelinternationalprishtina.com

Ose te telefonojne ne numrin: 038 600 222

Me respekt

Hotel International Prishtina & SPA

Shikime 1,638
Kategoria Hoteleri
Skadon 20/02/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management