Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Dietologe - Nutricioniste

Aesthetic Center Istanbul (ACI)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Agjensioni për turizëm shëndetësor Aesthetic Center Istanbul (ACI) po kërkon një Dietologe -Nutricioniste

Lloji i punës: Full Time (Orar i plotë)

Përgjegjësitë:

 • Komunikimi me pacientët  pas ndërhyrjeve për humbjen e peshës.
 • Të planifikojë mënytë e veçanta të ushqimit për pacientët, në bazë të kalorive që nevojiten të konsumohen.
 • Të informojë pacientët për fazat e të ushqyerit pas operimit.
 • Të informojë pacientët për mënyrat e përgaditjes së ushqimit që duhet të konsumojnë.
 • Të informojë pacientët për kohën se kur duhet të ushqehen.
 • Të informojë pacientët për përbërjen e produkteve, ndërveprimin e tyre me njëri- tjetrin, efektet e dëmshme dhe të dobishme.

Kërkesat për këtë pozicion janë:

 • Të ketë eksperiencë 2 vjeçare në fushën e nutricionit.
 • Aftësi shumë të mira organizative, komunikimi dhe etikë të mirë prezantimi.
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze. (e preferuar)
 • Të jeni të gatshëm të udhëtoni jashtë vendit për trajnime.

Të dhënat:

 • Vendndodhja: Prishtinë,
 • Paga: Fikse + Bonuse;
 • Kontrata: Sipas Kodit të Punës;
 • Aplikimet mbyllen: 13.02.2022 në ora 00:00.

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail it: info@aci-ks.com

Shikime 682
Kategoria Shëndetësi
Skadon 19/02/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management