Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Depoist (Magazinier), Punetor/e ne Restaurant (Pizzamen/e apo Arkatare), Shofer (Delivery)

Domino's
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Domino's Pizza, Rrjeti Amerikan i Restauranteve të ushqimit të shpejtë, po kërkon të punësojë persona entuziastë, të cilët dëshirojnë të përjetojnë një eksperiencë ndërkombëtare të shërbimit ndaj konsumatorëve.

K O N K U R S

Kerkojme persona te cilet deshirojne te punesohen, ne profesione te ndryshme si ; Depoist(Magazinier) , Punetor/e ne Restaurant(Pizzamen/e apo Arkatare), Shofer (Delivery).

Lloji i punës: Full Time

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Pergatitja e produkteve te Domino’s;
  • Percjellja e standardeve te Domino’s;
  • Marrja e porosive nga klientelet;
  • Sherbimi i porosive;
  • Zbatimi i detyrave te caktuara nga menaxheri i restorantit 

Kualifikimet:

  • Të ketë të kryer së paku shkollimin e mesëm;
  • Të ketë njohuri bazike për llogaritje, faturim;
  • Aftësi të mira të menaxhimit të kohës dhe ngarkesës në punë;
  • Të ketë mirësjellje dhe etikë pune;
  • Aftësi komunikuese, kreativitet dhe vetëiniciativë .

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV dhe referencat me dokumentacionet përkatëse)  në adresën humanresources.officies@gmail.com  apo edhe ne linkun:  http://bit.ly/3GN3DTa

Afati i fundit per aplikim: 19 Shkurt, 2022

Shikime 1,900
Kategoria Gastronomi
Skadon 19/02/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management