Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Specialist Ushqimi / Anëtar Ekipi

Mucho
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

SPECIALIST USHQIMI / ANËTARË EKIPI

Eat Mucho është një koncept ndërkombëtarë për ushqim të shpejtë me kualitet të lartë. Kompania operon në Kosovë që nga muaji korrik 2020, me dy lokacione në Prishtinë.

Kompania shpallë konkursin për SPECIALIST USHQIMI dhe ANËTARË EKIPI të cilët do të jenë përgjegjës shërbimin ndaj klientëve, përgaditjen e ushqimit, dhe organizimin e operacioneve brenda restaurenteve të kompanisë.

Kriter kyç është buzëqeshja dhe pasioni ndaj gastronomisë.

Kompania operon në dy lokacione:

Mucho 1: Rr. Luan Haradinaj (në qendër përballë policisë)

Mucho 2: Rruga C (ndërtesa ALKO Group)

Misioni i kompanisë: Të krijojmë një kulturë të re ushqimore, të çasshme për shumicën e popullatës.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përkujdeset për ushqimin dhe produktet e kompanisë në nivel të lartë.
  • Shërben klientët dhe pranon porosi.
  • Ndihmon në organizim dhe mirëmbajtje të restaurantit.

Aplikimet mund ti dërgoni në info@eatmucho.com duke përfshirë CV aktuale, përshkrim të shkurtër pse kjo pozitë është e përshtatshme për ju, dhe cfarëdo informata që i shihni të arsyeshme.

Data e fundit për aplikim është 15.02.2022

Për informata shtesë mund të na kontaktoni në 048/733-733 apo info@eatmucho.com.

Shikime 1,089
Kategoria Gastronomi
Skadon 15/02/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management