Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Agjent/e i/e Shitjes në Teren

Alcedrix
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Alcedrix Sh.P.K.  është kompani farmaceutike që mirret me zhvillimin e produkteve të konsumit të gjërë, me fokus në zhvillimin e shtesave ushqimore, kozmetikës si dhe produkteve OTC. Alcedrix është importues dhe distributor ekslkuziv për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të veriut, për kompanitë prestigjioze europiane si VITAE Health Innovation (vitaeinterntional.com), Olimp Labs (olimp-labs.com) dhe Absolute Dry (absolutetorr.se). Për të mësuar më shumë rreth nesh, ju lutem vizitoni faqen tonë: www.alcedrix.com

Për t`i përmbushur planet dhe objektivat e kompanisë në Kosovë dhe për t’a mbështetur ritmin e rritjes së komapnisë Alcedrix është në kërkim të kandidatëve potencial për të ju bashkuar ekipit, andaj shpallë:

KONKURS PËR VENDE TË LIRA PUNE

AGJENT TË SHITJES NË TERREN – 1 pozitë

Detyrat:

 • Zhvillimi i planeve të kompanisë në Marketing dhe Shitje;
 • Menaxhimi i rrjetit të promovimit;
 • Ndërtimi i relacioneve me KA (klientët kryesor) – Barnatore;
 • Menaxhimi i aksioneve të shitjes;
 • Lançimi i produkteve të reja në treg;
 • Ndërtimi i imazhit profesional të kompanisë.

Çka kërkohet?

 • Të jeni banor/e i/e Kosovës;
 • Të keni përvojë pune në industrinë farmaceutike;
 • preferohet të keni prapavijë ne industrinë farmaceutike ose nutriciste;
 • Të jeni i/e aftë të punoni me plane të shitjes;
 • Të jeni i/e aftë të punoni si ekip dhe nën presion të punës;
 • Të keni patentë shoferi të kategorisë “B”;
 • Të jeni të gatshëm të udhëtoni jasht vendit për trajnime;
 • Të mos jeni të përndjekur penalisht.

Çka ofrohet?

 • Paketë atraktive e benfiteve (pagë bazë atraktive + bonus në realizimin e objektivave);
 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi në Kosovë;
 • Orar pune: 08:00 – 16:30;
 • Ditët e punës: e Hënë - e Premtë (vikendet janë pushim);
 • Automjet të kompanisë 24h;
 • Smart Phone + pako e komunikimit.

Të gjithë ju që jeni të gatshëm t`i bashkangjiteni ekipit të Alcedrix dhe që i përmbushni kërkesat e kësaj shpallje, jeni të mirëseardhur që të aplikoni duke dërguar CV-në dhe dokumente tjera përcjellëse në info@alcedrix.com deri me datën 31.01.2022 në ora 17:00.

**Vetem kandidatët e kualifikuar do të kontaktohen dhe të ftohen për intervistë!**

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management