Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

GALERIA Shopping Mall në Prizren është një nga qendrat tregtare më moderne në rajonin e Evropës juglindore. GALERIA Shopping Mall ju ofron përzgjedhje të pasur me butikë, kafene, dyqane, kinema, restorante dhe vende ku mund të zhvillohen aktivitete rekreative, që bashkërisht krijojnë një përvojë unike për të gjithë blerësit dhe vizitorët.

Titulli:Operator/e për Mirëmbajtje, Siguri dhe Operacione

Departamenti përkatës: Departamenti për Mirëmbajtje, Siguri dhe Operacione

Pozita superiore ku raporton:COO

Përshkrimi i detyrave të punës   

 • Përgjegjës për menaxhimin, koordinimin e të gjitha proceseve Operacionale dhe të sigurisë;
 • Aplikimin korrekt të standardeve dhe politikave të kompanisë në pajtim me të gjitha rregulloret në fuqi;
 • Koordinimi dhe menaxhimi me të gjitha punët teknike;
 • Koordinimi dhe mbajtja e raporteve me nënkontraktorët, kompanitë e mirëmbajtjes;
 • Organizon dhe udhëheq me punët profesionale në pajtueshmëri me normat e përgjithshme, rregulloren dhe aktet tjera të kompanisë;
 • Kujdeset dhe kontrollon mirëmbajtjen e nivelit të sigurisë në baza të rregullta për të siguruar mbarëvajtjen e proceseve ditore të punës;
 • Merr masa korrigjuese/parandaluese gjatë punëve operacionale;

Kërkesat për këtë pozitë:

 • Diplomë universitare në Siguri dhe Operacione/Përgaditje profesionale;
 • Përvojë pune në pozicione të ngjashme minimumi 3 vjet ;
 • Orari i punës të jetë fleksibil;
 • Njohje të mira në fushën e mirëmbajtjes në objekte komerciale;
 • Aftësi të përballjes me situata komplekse;
 • Shkathtësi të avancuara analitike, strategjike, planifikuese, organizative, mbikëqyrëse dhe këshilluese;
 • Shkathtësi profesionale në të shkruar dhe komunikim verbal;
 • Aftësi të shkëlqyera në organizim, komunikim dhe negocim me palët;
 • Njohuri të gjuhës angleze (gjuha gjermane, turke apo gjuhe tjetër e huaj është përparësi).

Apliko duke dërguar CV në email adresën info@galeria-ks.com

Afati për aplikim është i hapur deri më 05 Shkurt 2022

Vetëm aplikantët e përzgjedhur do të ftohen për intervistë

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management