Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Dizajner Grafik

New Born Media
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

New Born Media është në kërkim edhe të një Dizajneri Grafik me eksperiencë që ti bashkangjitet ekipës tonë kreative.

Kualifikimet:

 • Të jetë i/e diplomuar në Dizajn Grafik (e preferushme)ꓼ
 • Të ketë së paku 1+ vit përvojë punë në Advertising, Social Media, Brand Identity designꓼ
 • Të jetë i/e aftë të punojë me Adobe Illustrator, Photoshop, After Effects etjꓼ
 • Të ketë njohuri në Motion Design (2D, 2.5D);
 • Të ketë aftësi të punojë nën presion, në një ambient dinamik puneꓼ
 • Të jetë energjik, të ketë iniciativë dhe ide kreativeꓼ
 • Të ketë njohuri të gjuhës anglezeꓼ
 • Të bashkëpunojë ngushtë me departamentin e Marketingut dhe Digjital Marketingutꓼ

Benefitet:

 • Pagë të mirë
 • Kontratë vjetore pune
 • Ambient të mirë pune

Të interesuarit të dërgojnë CV & Portfolion në emailin: hello@newborn.media

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management