Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Grafik Dizajner/e (2)

ONIMA MEDIA
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 “ONIMA MEDIA ” Sh.p.k. me seli në Prishtinë,  Veternik,:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendit të lirë të punës,

 • Grafik Dizajner/e (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

 • Analizimi i të dhënave dhe realizimi vizual i tyre përmes infografikave;
 • Zhvillimi i grafikave për ilustrimin e shërbimeve, logove dhe website-ve;
 • Përcaktimi i mesazhit që dizajni duhet të përmbajë;
 • Përzgjedhja e ngjyrave, imazheve dhe stileve të tekstit;
 • Prezantimi i dizajnit te klientët ose te mbikqyrësi;
 • Rishikimi i dizjaneve para publikimit;
 • Detyra tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi
 • Puna me softverë si,  Indesign (Id),  Premier (Pr), After Effects, Photoshop, Illustrator, softverë të tjerë për montazh

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë 1 deri 2vjet pervojë në fushën e dizajnit;
 • Protofilio të pasur me punët e tij/saj deri më tani;
 • Të jetë i aftë të punojë me Photoshop dhe Illustrator.

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këtë vend të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:  CV-në së bashku me foto, dhe portfolio.

Aplikimi bëhet përmes e-mailit : is@onimaspace.co

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.

 

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management