Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

AGS me adresë në Parkun e Biznesit shpall konkurs për:

 • 3 x Shofer

Detyrat:

 • Transportimi i mallit te distribuimit tek Klienti
 • Pranimi i pagesave nga Klienti
 • Barazimi me pagesa te faturisti

Kushtet per aplikim:

 • Pervoje pune ne sektorin e shërbimeve me klient
 • Posedimi i patente shoferit – kategoria B dhe kategoria C e deshirueshme
 • Aftesi pune ekipore dhe aftesi te mira komunikuese.

Benefitet:

 • Kontrate pune sipas ligjeve ne fuqi.
 • Pagesa permes Bankes
 • Pagesa e kontributeve sipas ligjeve ne fuqi
 • Paga Bruto 328.00 EUR + ushqimi

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-te e tyre email adresen agskosovo@gmail.com

Afati i dorëzimit të CV është data 10.02.2022

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management