Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Mirëmbajtës/e të Objektit

Asgeto
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “ASGETO” Shpk, shpall

KONKURS për pozitën:

Mirembajtes/e te objektit

AFTËSITË/KUALIFIKIMET:

  • Te kete saktësi dhe vëmendje në detaje te punes;
  •     Të zbatojnë rregullat e etikës dhe të komunikimit në punë;
  • Të përdorin dhe mirëmbajnë mjetet dhe pajisjet e punës;

KUSHTET E PUNES:

  • Page konkuruese në treg dhe deklarim sipas ligjit ne fuqi;

DOKUMENTAT PËR APLIKIM:

  • Dëshmi mbi identitetin dhe vendbanimin e përhershëm në Kosovë; ID dhe adresa;
  • Në rast se përzgjidheni, do të duhet të sjellni edhe dokumentin nga gjykata kompetente që nuk jeni nën procedura hetimore;

Vetëm kandidatët që i plotësojnë kriteret e lartëcekura do të ftohen për intervistë.

Aplikacionin tuaj duhet të dergoni përmes e-mail adresë:

asgeto@asgeto.com deri me datë: 30.01.2022

ASGETO Shpk., rezervon të drejtën e ndryshimit apo revokimit të këtij konkursi, në çdo kohë pa dhënë arsye për këtë!

 

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management