Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Asistent/e Administrativ/e

BAS Market
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“BAS Shpk” me selin Qendrore në Ferizaj ,Rr.Enver Topalli e cila operon me 7 pika në nivel vendi , hap konkurs për të plotësuar vendet e lira të punës për pozitat si në vijim:

  • Asistent/e Administrativ/e

Kualifikimet e kërkuara: Asistent/e Administrativ/e

  • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar shkollën e mesme,
  • Njohja e punës me kompjuter,
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe organizimi ,
  • Të menaxhoj punën nën presion dhe me orar fleksibil .

Ne ofrojmë:

  • Orar fleksibil të punës,
  • Mundësi të zhvillimit profesional dhe
  • Pagë konkurruese.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në e-mail adresës në: endrit.bas@gmail.com

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën dhe vendin për të cilën aplikoni.

Duke ju falënderuar për aplikim ju njoftojmë se vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri me 19.02.2022  23:59 .

Shikime 1,889
Kategoria Administratë
Skadon 19/02/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management