Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Pozicionuese e mallit në teren

FM Holding Group
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Fm Holding Group me seli në Prishtinë për shkak të rritjes së procesit të punës shpall konkurs për 2 vende pune ne te gjithe territorin e Kosovës (Inkurajohen Vajzat):

Pozicioni:              Pozicionuese e mallit ne teren

Eprori:                    Menaxheri i shitjes

Përgjegjësia:         Pozicionimi dhe Mirembajtja e Produkteve

Edukimi:                Shkolla e mesme preferohet Fakulteti

Trajnimi:                Trajnimi lidhur shitjen dhe shpërnarjen e produkteve

Detyrat:

 • Vizita te klienti dhe identifikimi i nevojave
 • Prezentimi i produkteve te kompanise
 • Identifikimi i gjendjes së raftave
 • Pergjegjes per plotesimin e qellimeve te percaktuara, dhe zhvillimin e marredhenieve me kliente ne territorin e caktuar
 • Definimi i kërkesave të klientit dhe furnizimi me mallin e kërkuar
 • Identifikimi i kënaqshmërisë së klientëve me produktin/shërbimin e ofruar
 • Mirëmbajta e mallit sa i përket dëmtueshmërisë dhe afatit të skadencës
 • Të respektojë politikat dhe procedurat e kompanisë

Kualifikimi dhe Pervoja e Kerkuar:

 • Minimum shkolla e mesme, përparësi pergatitja Universitare, preferohet Fakulteti i Marketing-ut
 • Patente Shoferi -Kategoria B
 • Minimum 1 vite pervoje pune ne fushe te njejte
 • Aftesi te shkelqyeshme te komunkimit ne te folur dhe ne te shkruar
 • Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi,
 • Aftësi komunikuese me klientë
 • Efikas në punë ekipore
 • Aftësi për punë nën presion

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 15.02.2022 , në e-mail adresën: Jobs@trokaderofm.com

Vemendje: Ne email te ceket pozita per te cilen aplikoni!

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management