Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

K  O  N  K  U  R  S

MENAXHERE RESTAURANTI

LOKACIONI: VRANJEVC

DETYRATDHEPERGJEGJESITË

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS,
 • MENAXHIMI I PUNËVE DHE PERSONELIT NË RESTAURAN,
 • MENAXHIMIN E RUAJTJËS DHE RRITJËS SË SHITJEVE TË PRODUKTEVE TË RESTAURANIT,
 • MENAXHIMIN E ARRITJEVE TË SYNIMEVE DHE QËLLIMEVE NË RESTAURAN,
 • ORGANIZON FURNIZIMIN E RESTAURANIT  ME PRODUKTE TË NEVOJSHËM PËR SHITJE,
 • KONTROLLIN E CILSIT E USHQIMMEVE ,SHERBIMEVE DHE PUNËN E STAFIT,
 • MAKSIMIZON RENTABILITETIN DUKE SIGURUAR KONTROLLIN E PUNËS ,MONITORIMIN E SAKTËSISË NË PUNË,
 • MIRËMBAN AMBIJENTIN DUKE KONTROLLUAR PASTERTINË, CILËSINË E SHËRBIMËEVE DHE MONITORIMIN E PËRGJITHSHËM NË PUNË,                       
 • PËRMIRËSON DHE NGRITË REPUTACIONIN E DEPARTAMENTIT,DUKE PRANUAR VËREJTJET NË PUNË PËR PËRMBUSHJEN E KËRKESAVE TË REJA DHE TË NDRYSHME, DUKE EKSPLORUAR MUNDËSITË PËR TË SHTUAR VLERËN E ARRITJEVE TË PUNËS ,
 • PËRPILIMI I RAPORTEVE TË PUNËS DHE RAPORTIMI I TYRE TE DREJTORI I RRJETIT TE RESTAURANEVE,
 • RUAJTJA E RAPORTEVE KOLEGIALE ME DEPARTAMENTET DHE SEKTORË E TJERA TË KOMOANISË.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • MENAXHIMI I NJERËZËVE, PLANIFIKIMI, NGRITJA E PUNËS NË GRUP, DHËNJA E INFORMATAVE KTHYESE, SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT, ZHVILLIMI I BUXHETEVE,VETË-MOTIVIM, ZGJIDHJA E KONFLIKTIT, KOMUNIKIM TRANSPARENT,
 • SHKOLLIMI I LARTË PËR HOTELERI, GASTRONOMI GRADA BACHELOR,PËRPARSI ME MASTER,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË PUNËS ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA  E GJUHËS ANGLEZE  PËPARSI,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJË  PUNE NË HOTELERI, MINIMUM 3 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET VETEM ONLINE DUKE DERGUAR CV-NE TUAJ  ME FOTO PERMES E-MAIL ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com

NE SUBJEKT LE TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 8.00-17.00 NE TEL: +38649940014

Shikime 1,316
Kategoria Menaxhment
Skadon 18/02/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management