Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Menaxher i Depos dhe Zyrës Qendrore

NOIR corp
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

POZITA: Menaxher i Depos dhe Zyres Qendrore

Qyteti: Prishtine

Pozita: FULL TIME

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Mbikqyrja e stafit të depos dhe stafit operues në zyren qëndrore
 • Organizimi I punës ditore në Depo
 • Mirëmbajtja dhe organizimi I Depos
 • Përgjegjës per stokun dhe inventarin në Depo
 • Regjistrim të stokut dhe inventarit në Depo
 • Shpërndarja e produkteve dhe kërkesave në pikat e shitjes në bashkëpunim me menaxherat
 • Përgaditja dhe kontrollimi i dokumentacionit lidhur me transportin
 • Procedurat e Importit dhe Eksportit të mallit
 • Përgjegjës për të gjitha procedurat e transportit deri tek pranimi i mallit
 • Përgjegjës për pranimin, ngarkimin dhe shkarkimin e mallit
 • Procesimi i mallrave dhe distribuimi në pikat e shitjes
 • Komunikimi ditor me pikat e shitjes dhe zyren qëndrore
 • Detyra të tjera në përputhje me pozitën dhe kërkesat e vendit të punës
 • Përcakton dhe menaxhon buxhetin për materiale shpenzuese
 • Mbikqyrje të prishjeve dhe servisim
 • Mbikqyrjen e standardit të higjienës, sigurisë dhe shëndetit në vendin e punës
 • Raportimi në bazë javore/mujore/vjetore për aktivitetet në depo
 • Kerkesa tjera nga Menaxhmenti

Kualifikimet:

 • Minimum 2-3 vite përvojë pune si menaxher i Depos apo të ngjajshme
 • Diplomë të shkollës së mesme
 • Patent shofer kategoria B
 • Të ketë aftësi të mira organizimi, komunikimi dhe sistemimi
 • Aftësi për të marrë vendime të qëndrueshme duke përdorur informacionet në dispozicion si dhe duke ruajtur konfidencialitetin
 • Aftësi të menaxhimit të stafit
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës
 • Të ketë saktësi dhe vëmendje në detaje të punës
 • Njohuri të përgjithshme të teknologjisë
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze

Dokumentacioni i nevojshëm për aplikim:

 • CV
 • Referencë e përvojës së punës
 • Letër motivuese

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV në e-mail adresën info@noircorp.com

Afati i aplikimit është deri me datën 17/02/2022

Shikime 2,192
Kategoria Menaxhment
Skadon 17/02/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management