Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

OBERAL L.L.C. shpall konkurs për pozitën:

Shitës/e
Ne ofrojme:

  • Page konkuruese,
  • Orar shume te pershtatshem dhe respektim i kodit te punes,
  • Ambjent cilesor pune & ekip shume bashkepunues, 
  • Trajnime te vazhdueshme.

Kerkesat e pergjithshme:

  • Preferohen të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë 
  • Preferohet përvojë pune paraprake në shitje,
  • Duhet të jenë metodik dhe e organizuar,
  • Fleksibil dhe e shpejt në zgjidhjen e problemeve,
  • Kanë njohuri shumë të mira në kompjuter dhe produkteve që shet kompania.

Ju lutem dergoni Cv tuaja ne adresen info@oberal.com  deri ne daten 31.01.2022.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management