Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

SPAR Kosova, licencuar nga SPAR ndërkombëtar, synon udhëheqjen në rrjetin e shitjes me pakicë në treg duke ofruar përvojën më të mirë të blerjes përmes përkushtimit në freski, përzgjedhje, cilësi dhe nivel të lartë të shërbimit të konsumatorëve.

Trajnimi dhe zhvillimi profesional i punonjësve, si dhe krijimi i një mjedisi pozitiv dhe etik i punës janë fokus primar për ne, prandaj ne ju ftojmë të i bashkangjiteni ekipit tonë në pozitat si më poshtë:

 • Menaxher/e i/e Pikës
 • Asistent/e Menaxher/e i/e Pikës
 • Mbikëqyrës/e i/e Pikës – Food Service
 • Furnizues/e Malli
 • Pranues/e Malli
 • Arkëtar/e
 • Sektorist/e
 • Kuzhinier/e
 • Asistent/e Kuzhinier/e
 • Shitës/e
 • Punëtor/e në Food Service
 • Kamarier/e
 • Mirëmbajtës/e

Pozitat janë të hapura në lagjen Arbëria në Prishtinë.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën recruitment@spar-kosova.com. 

Konkursi do të jetë i hapur deri më 17 Shkurt 2022.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management